Kérdése van? Hívjon minket! +36302781776

Öntapadós dekorfólia-Márvány hatású fekete
Öntapadós dekorfólia-Márvány hatású fekete
1 990 Ft
890 Ft

Öntapadós dekorfólia-Márvány hatású fekete

30cmx60cm méretű öntapadós márvány hatású dekorfólia. A rendkívül erős ragasztóval bevont hátoldalnak köszönhetően alkalmas bármilyen felületre, asztalokra, konyhapultra, csempékre stb.

Anyaga: PE (polietilén) habszivacs

Több színben is választható. A színek a képeken is jelezve vannak.
Raktáron
55
1 990 Ft
890 Ft
Kezdete: 2021.06.16   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 55
Megtakarítás 1 100 Ft
Mennyiségi kedvezmény
10+  db
-8 %
819 Ft/db
Részletek

Újítsd fel konyhád vagy bútoraid magadnak! A felhelyezése pofon egyszerű: csak húzd le a védőpapírt a hátoldalról és már ragaszthatod is a tetszőleges felületre.
Fontos, hogy a kívánt felület száraz, por- és zsírmentes legyen!

 

Anyaga: PE (polietilén) hab

Tulajdonságok:

öntapadós
mosható felület
felülete fényes
könnyen tisztíthaó
könnyen felhelyezhetőA feldolgozáshoz szükséges szerszámok:

olló
ceruza
vonalzó
éles snitzer
penge.


A pontos méretre vágáshoz segítséget ad az öntapadós tapéta hátoldalának négyzetrácsozása. Ragasztás menete nagyobb felületek esetén: Körülbelül 15 cm-re húzza le a hátoldali védőpapírt. Helyezze el a dekorálandó felületre az öntapadós fóliát. A védőpapír fokozatos eltávolítása közben egy puha ruhával folyamatosan simítsa rá a fóliát a ragasztandó felületre. A simítás mindig középről kifelé haladva történjen.

Domború felületek borítása esetén használjon hajszárítót! A felmelegített fóliát feszítse rá a felületre. A felesleges széleket felragasztás után egy éles késsel vágja le, a fólia szélét újra simítsa le.

Körülbelül 1 cm-rel nagyobbra vágja az öntapadós fóliát a dekorálandó felületnél. Alacsony hőmérsékletű vasalóval simítsa rá a szélekre, szegélyekre. Fontos, hogy a fólia ne sérüljön, ezért a vasaló és a fólia közé helyezzen egy puha kendőt!

Tisztítás:

Az öntapadós dekoráló fóliát általában elegendő langyos vizes, puha ruhával tisztítani. Erősebb szennyeződés esetén mosogatószeres vízzel, majd száraz ruhával törölje át!

Esetleges hibák javítása:

Lehetséges az öntapadós dekoárló fólia leszedése és újraragasztása. Óvatosan, hogy ne nyúljon meg a fólia, távolítsa el a felületről és pontosabban illesztve ragassza újra. A fólia teljes tapadása csak órákkal a felvitelt követően alakul ki. Ha légbuborékok keletkeznek, hegyes tűvel, gombostűvel szúrja ki és a levegőt egy puha ruha segítségével préselje ki.

Adatok
Szín
Gyártó
Trendilak
Cikkszám
R16410-87